Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Dan odprtih vrat na Svetovni dan psov 2023

23. avgust 2023

Vabljeni, da se nam pridružite pri obeležitvi Svetovnega dneva psov, posebnega dogodka, ki je posvečen našim zvestim in neizmerno ljubečim štirinožnim prijateljem.

Pripravili smo privlačen program, ki bo navdušil vse generacije, saj smo pripravili raznolike aktivnosti, primerne tako za otroke kot odrasle udeležence.

Datum: 26.8.2023

Čas: 14.00 – 18.00

Kraj: Zavetišče Ljubljana, Gmajnice 30, 1000 Ljubljana

Predstavitev Kinološkega društva Ljubljana: Spoznajte delo in aktivnosti društva, ki se posveča izobraževanju, usposabljanju in druženju psov in njihovih lastnikov. Strokovnjaki bodo med 15.00 in 18.00 uro na voljo za vprašanja in nasvete.

15.00 – 15.15 Prikaz obrambe: Ogledali si boste lahko demonstracijo obrambe, kjer psi prikažejo svoje usposabljanje za zaščito in varovanje.

16.00 – 16.15 Prikaz z reševalnimi psi: Srečajte se z izjemnimi reševalnimi psi in spoznajte njihovo usposabljanje ter pomen v reševalnih akcijah. Prikazali vam bodo svoje impresivne veščine iskanja in reševanja.

17.00 – 17.15  Prikaz agility: Imeli boste priložnost odkriti čudoviti svet agility-ja, dinamčne discipline, ki preizkuša spretnosti in energijo naših štirinožnih prijateljev.

16.00 – 17.30 Delavnice za otroke: Otroci bodo imeli priložnost spoznati svet psov skozi zabavne in izobraževalne delavnice. Naučili se bodo osnovne skrbi za pse, pravilnega rokovanja in odnosa do naših kosmatih prijateljev. Preizkusili pa se bodo lahko tudi v kinološki disciplini Agillity skozi pasje oči.

Obeta se nam dan poln zabave, smeha, novih spoznanj in obogatitve znanja o svetu psov. Pridružite se nam na Svetovnem dnevu psov in skupaj ustvarimo nepozabno izkušnjo za vse generacije!

V Zavetišču Ljubljana si prizadevamo, da bi vsi brezdomni kosmatinci našli nove skrbne domove. Zato na ta dan podaljšujemo uradne ure za posvojitev živali.

 

Če ste premislili in ste pripravljeni na posvojitev novega družabnika, vas vabimo, da se oglasite v zavetišču, v soboto, 26. 8. 2023, med 14. in 18. uro. Brez naročanja na ogled in posvojitev se lahko oglasite samo na Svetovni dan psov, saj želimo možnost posvojitve omogočiti čim več živalim, tudi mačkam.

 

Na spletni strani si pod rubriko "posvoji" lahko živali tudi predhodno ogledate in že izpolnite vprašalnik. V nasprotnem primeru izpolnite vprašalnik ob prihodu v zavetišče. Pse, ki so na voljo za posvojitev, si lahko ogledate na naši spletni strani tukaj.

 

Uradne ure so namenjene ogledom živali z namenom posvojitve.

Zavetišče Ljubljana

Aktualne novice
Za pse
Za otroke

Živali, ki iščejo dom

Šnofka
V karanteni
Šnofka
mladič
Slavec
V karanteni
Slavec
mladič
Tili
V karanteni
Tili
mladič
Gabi
V karanteni
Gabi
odrasel

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste