Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Dan odprtih vrat Svetovni dan živali

7. oktober 2023

Spoštovani ljubitelji živali,

v čast Svetovnega dneva živali smo se v našem zavetišču odločili, da bomo izvedli posebne dneve, s katerimi želimo prispevati k boljšemu življenju živali. Od 4. do 6. oktobra 2023 bomo podaljšali uradne ure za posvojitev živali, in sicer med 14.00 in 18.00 uro po predhodnem naročanju.

Ampak to še ni vse!

V soboto 7. oktobra 2023 bomo v okviru Svetovnega dneva živali odprli vrata našega zavetišča med 13.00 in 18.00 uro. Ta dan bodo posvojitve možne brez predhodnega naročanja. To je priložnost, da pridete in spoznate čudovite živali, ki iščejo svoj dom ter morda najdete novega družinskega člana, ki vam bo polepšal vsakdanje življenje.

Za vas smo pripravili pester program aktivnosti za vso družino:

Za pse:

 • 15.00 - 17.00: Predstavitev disciplin KD Ljubljana s poudarkom na reševanju - Pridružite se nam in si oglejte predstavitev različnih pasjih športov, med njimi agility in IGP. Na koncu boste lahko tudi zastavili vprašanja inštruktorjem.

 • 15.00 - 17.00: Delavnice za otroke o odgovornem lastništvu psov - Otroci se bodo na zabaven in poučen način naučili, kako skrbeti za pse.

 • 14.00: Predstavitev psov Zavetišča za zapuščene živali Ljubljana - Spoznajte naše pse, ki iščejo svoj dom. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti pravega psa za vas.

 • 13.00 - 18.00: Ogled pasjega objekta, spodbujanje posvojitve, predstavitev Opla in prevoz psov - Oglejte si naš pasji objekt in spoznajte naše pse, ki so na voljo za posvojitev. Na voljo bodo tudi informacije o možnosti prevoza psov.

 • 14.00 - 17.00: Predstavitev Emmett tehnike sproščanja in zdravljenja živali - Naučite se, kako lahko z Emmett tehniko pomagate svojim ljubljenčkom pri sprostitvi in zdravljenju.

Za mačke:

 • 13.00 - 14.00 in 16.00 - 17.00: Predavanje o pripravi na prihod mačke v nov dom - Pripravite se na prihod svoje nove mačke z nasveti strokovnjakinje.

 • 13.00 - 18.00: Ogled mačje oddaje in spodbujanje posvojitve - Spoznajte naše mačke, ki iščejo svoj dom.

 • 13.00 - 17.00: Predstavitev opreme za odlov prostoživečih mačk - Naučite se več o našem pristopu k odlovu prostoživečih mačk.

 • 15.00 - 17.00: Delavnice za otroke o odgovornem lastništvu mačk - Otroci se bodo na zabaven in poučen način naučili, kako skrbeti za mačke.

Bolšjak rabljene opreme:

 • Na voljo bo različna oprema za živali po simboličnih cenah

Vstopnina:

 • Mačja konzervica ali pasji priboljški

Za sladkosnede bo poskrbljeno, saj si boste lahko privoščili okusne piškote na žlico.

Pridružite se nam na tem posebnem dogodku in skupaj proslavimo ljubezen do živali ter ozaveščamo o pomembnosti skrbi za naše štirinožne prijatelje.

 

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana

 

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 01/ 256 – 02 – 79 ali pa nam pišete preko elektronske pošte na info@zavetisce-ljubljana.si

Aktualne novice

Živali, ki iščejo dom

Cveto
V karanteni
Cveto
mladič
Veso
V karanteni
Veso
mladič
Lina
V karanteni
Lina
mladič
Žana
V karanteni
Žana
mladič

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste