Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Noč črnih mačk s ČAROVNIŠKO modno revijo

18. oktober 2023

Vabimo vas na spektakularno Noč črnih mačk, s posebno čarovniško modno revijo, ki bo potekala v Zavetišču Ljubljana. Letos že osmo leto zapored pripravljamo poseben dogodek s temi skrivnostnimi in črnimi tačkami. Pridružite se nam v soboto, 28. oktobra 2023, med 14. in 19. uro, ter doživite čarobnost tega edinstvenega dogodka.

Za ta poseben dan smo pripravili izjemen program:

  1. POSVOJITEV MAČK: Naš cilj je najti nove domove za čim več mačk, vključno s 44 črnimi muckami. Zato bomo ta dan podaljšali uradne ure za posvojitev mačk, ki bodo od 14. do 18. ure. Ni potrebna predhodna rezervacija, tako da boste lahko enostavno izbrali svojega novega kosmatega prijatelja. Sobice mačk bodo skrivnostno okrašene.

  2. OTROŠKE AKTIVNOSTI: Otroci se bodo lahko zabavali in hkrati učili o odgovornem lastništvu skozi posebne igre. Poleg tega bodo imeli priložnost, da izdelajo maske in oblačila, s katerimi se bodo lahko predstavili na naši čarovniški modni reviji.

  3. ČAROVNIŠKA MODNA REVIJA: Naša modna revija bo še sploh posebna, saj bomo imeli glasbenega gosta presenečenja, ki bo spremljal otroke s svojimi pesmimi. Otroci bodo predstavili svoje maske in oblačila na čarobni modni pisti, pri čemer bodo Vsak otrok bo prejel posebno skromno nagradico. Na koncu modne revije pa bomo izžrebali tudi glavno nagrado.

  4. SLADKE DOBROTE: Med ustvarjanjem mask in igranjem iger se boste lahko posladkali s toplimi in sladkimi Piškoti na žlico - prvim edible cookie dough v Sloveniji.

Vaša udeležba na Noči črnih mačk nam pomeni veliko, saj s tem pomagate podpreti naše delo v zavetišču.

Potrditev udeležbe

Prosimo, da svojo udeležbo na modni reviji potrdite najkasneje do 25. oktobra 2023 oz. do zasedbe mest, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko na telefonski številki 01/256 02 79, vsak delavnik, med 8. in 12. uro.

Se vidimo v soboto, 28. oktobra 2023, v Zavetišču Ljubljana, na Noči črnih mačk s posebno čarovniško modno revijo!

Vstopnina na dogodek: mačje konzervice in pasji priboljški

Pri dogodku so nam priskočili na pomoč Royal canin, Krka d.d., Mr.Pet in ZOO Ljubljana.

 Zavetišče Ljubljana

Aktualne novice

Živali, ki iščejo dom

Šnofka
V karanteni
Šnofka
mladič
Slavec
V karanteni
Slavec
mladič
Tili
V karanteni
Tili
mladič
Gabi
V karanteni
Gabi
odrasel

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste