Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Obvoz do Zavetišča Ljubljana

22. maj 2022

Zaradi del na ulici Gmajnice, na odseku med Tržaško cesto in železniško progo, je za dostop do Zavetišča Ljubljana potreben obvoz.

Običajen dostop do Zavetišča Ljubljana do srede, 25. maja 2022, ni mogoč. Za obisk zavetiščea izberite eno od dveh možnosti:

  1. možnost
    Pri parkirišču P + R na Dolgem mostu zavijete na Cesto v Gorice in peljete mimo Gostilne Pri Noni, naprej po prednostni cesti (levo), pri avtobusni postaji zavijete desno in peljete do mostička, tam zavijete desno in naprej do druge makadamska ceste (prva makadamska cesta je v sredi gozdička, druga pa sredi travnikov). Zavijete desno na makadamsko pot in peljete, dokler ne pridete do zavetišča.

  2. možnost
    Peljete skozi Brezovico do Vnanjih Goric, takoj za železniškim prehodom v Vnanjih Goricah peljete naravnost do prednostnega križišča pri gasilskem domu. Tam zavijete levo po prednostni cesti in peljete po Novi poti do vznožja hriba. Pod hribom zavijete levo in peljete skozi naselje, potem pa zavijete na Cesto v Gorice. Zavijete levo na prvo makadamsko pot in peljete do zavetišča.

Obvoza nista označena, zato predlagamo, da pred obiskom zavetišča natančno pregledate Google Maps, saj si boste tako najlažje predstavljali oba obvoza.

Hvala za razumevanje,
Zavetišče Ljubljana

Nujno obvestilo

Živali, ki iščejo dom

Sid
Rezerviran/a
Sid
odrasel
Šeki
V karanteni
Šeki
odrasel
Betka
V karanteni
Betka
mlad
Brin
V karanteni
Brin
mladič

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste