Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Že TRETJE srečanje posvojenčkov Zavetišča Ljubljana

16. maj 2024

 Vse, ki ste v Zavetišču Ljubljana v preteklosti posvojili zapuščeno žival, vljudno vabimo, da se nam pridružite že na tretjem srečanju v Zavetišču Ljubljana, kjer se boste posvojitelji, skupaj s posvojenčki, ponovno srečali z nami in ostalimi posvojitelji.

Srečali se bomo v soboto, 25. maja 2024, med 14. in 18. uro, v Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana, Gmajnice 30, 1000 Ljubljana.

Z nami bodo inštruktorji iz Kinološkega društva Ljubljana, ki vam bodo omogočili, da boste lahko z vašim posvojenčkom poskusili/spoznali različne discipline:

 

  • Agility: Pripravite se na  dogodivščino! Izkušeni inštruktorji vas bodo popeljali skozi osnove agilitya, nato pa se boste lahko s svojim posvojenčkom skozi ovire podali tudi sami.

  • Reševanje: Ali si želite odkriti, ali je vaš štirinožni prijatelj rojen reševalec? Stopite v svet reševanja, kjer vam bo strokovnjak razkril skrivnosti usposabljanja in odgovoril na vsa vaša vprašanja. In ne pozabite - vaš posvojenček lahko že danes postane junak!

  •  Obramba: Vabimo vas, da se nam pridružite na nepozabnem dogodku, kjer boste spoznali osnove obrambe skozi zabavno šolanje. Inštruktor KD Ljubljana bo vašega posvojenčka popeljal skozi igro, ki temelji na zaupanju in sodelovanju.

 

Imeli bomo pester in zanimiv program:

 

  • Emmett tehnika je manualna tehnika, ki zmanjšuje oziroma odpravlja bolečino in nelagodje v telesu, povečuje obseg gibanja in s tem izboljša kakovost življenja. Če ima vaš posvojenček težave, pri katerih bi lahko pomagala Emmett tehnika, se boste lahko na srečanju pogovorili s terapevtko, ki vam bo z veseljem svetovala in pomagala. Več informacij je na www.emmettzapse.si.

  • Photobooth z Royal Caninom – naši posvojenčki se bodo lahko skupaj z skrbniki slikali in takoj dobili fotografijo, ki jo bodo seveda obdržali za spomin na srečanje posvojenčkov.

  • Bolšjak – tekom daljšega obdobja se nam je v zavetišču nabralo kar nekaj stvari, ki jih ne potrebujemo v tolikšnih količinah npr. pasje oblekce, posodice itd.  in vam jih bomo ponudili v zamenjavo za prostovoljni prispevek.

  • Opel – predstavitev pravilnega prevoza živali. Spoznajte, kako zagotoviti udobno in varno potovanje za vaše kosmatince, ne glede na to, ali gre za kratke vožnje ali daljše poti.

Namen srečanja je druženje in izmenjava izkušenj posvojiteljev, življenje posvojenih živali po posvojitvi, s srečanjem pa se želimo tudi zahvaliti vsem, ki ste zapuščenim živalim dali priložnost za novo življenje.

 

 

PRIPOROČILA

Priporočamo, da posvojenih muc v izogib stresu in nepotrebni nevšečnostim ne pripeljete s seboj, ampak na srečanje pridete sami. Veseli pa bomo, če boste s seboj prinesli natisnjeno fotografijo vašega posvojenega mačka. Vse fotografije bomo zbrali in jih z vašim dovoljenjem razstavili v zavetišču.

Brez vas, srčnih posvojiteljev, ne bi bilo ogromno lepih zgodb, ogromno novih začetkov in novih priložnosti za zapuščene živali.

 

Veselimo se vašega obiska!
Zavetišče za Zapuščene Živali Ljubljana

Aktualne novice

Živali, ki iščejo dom

Cveto
V karanteni
Cveto
mladič
Veso
V karanteni
Veso
mladič
Lina
V karanteni
Lina
mladič
Žana
V karanteni
Žana
mladič

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste