Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti

Zlata nagrada Diggit za našo spletno stran

27. maj 2022

Na letošnji Konferenci o digitalnih trendih Diggit, je nova spletna stran Zavetišča Ljubljana v izvedbi agancije CNJ osvojila zlato nagrado v kategoriji Javni sektor za najboljšo spletno stran.

Žirijo smo prepričali z dobro UX zasnovo, modernim in všečnim designom ter z uporabo zadnjih tehnologij in z nekaj inovativnimi funkcijami.

Stran je posebna predvsem zaradi posebnih funkcij, kot so plavajoči vtičnik za hitro in enostavno doniranje, funkcija za organizacijo lastne donacijske kampanje za zbiranje sredstev, pregled živali za posvojitev v obliki “Tinderja” ter s funkcijo “Pusti se presenetiti”, kjer vam stran sama prikaže eno izmed naših živali.

Cilj prenove spletne strani je bil predvsem povečati število posvojenih živali in zkrajšati čas bivanja živali v zavetišču, ob tem pa smo si želeli povečati zbiranje donacijskih sredstev, optimizirati delo zaposlenih in omogočiti vsem ciljnim skupinam hiter dostop do informacij ne glede na napravo s katere dostopajo.

Čestitke celotni ekipi in vsem našim podpornikom in spremljevalcem.

Projektna ekipa
Naročnik: Zavetišče Ljubljana (ZOO Ljubljana)
Agencija: CNJ digital (Manuel Felda - razvijalec, Martin Koterle - vodja razvoja, Nika Puc - UX/UI oblikovalka, Petra Ferlič - vodja projekta, Mak Kordić - strateg)

Aktualne novice

Živali, ki iščejo dom

Sid
Rezerviran/a
Sid
odrasel
Šeki
V karanteni
Šeki
odrasel
Betka
V karanteni
Betka
mlad
Brin
V karanteni
Brin
mladič

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste