Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti
Lpp projekt - Frenki
Pes Frenki
Slika 1 - Pes Frenki

Frenki

23010326
Sprejem
12. oktober 2023
Spol
Samec
Starost
1 leto
Velikost
Večje rasti
Žival je celovito oskrbljena

O živali

Opis:

Predstavljamo vam Frenkija, živahnega in aktivnega psa, ki trenutno izraža mladičkasto razigranost. Frenki išče posebnega človeka, ki ga bo znal pravilno voditi in vzgojiti. S svojo močjo, živahnostjo in značajem, ki spominja na pasmi akita in malinois, potrebuje vodnika, ki ga bo razumel ter mu nudil jasne smernice.

Za Frenkija so igrače več kot le predmeti, so vir veselja in zabave. Rad se igra, prinaša igrače nazaj in čaka, da mu jih vržete ponovno. To mu prinaša neizmerno zadovoljstvo in je odličen način, kako izraža svojo igrivost.

V zavetišče je prišel z poškodovanimi konicami ušes in ne vemo kaj se mu je zgodilo. Na žalost bodo posledice teh poškodb vidne za vedno.

Frenki tehta okoli 30 kg in ima prijazno naravo do ljudi in otrok. Kljub temu pa je ključno, da najde dom, kjer bo imel vodnika, ki bo razumel njegovo energijo in mu omogočil kakovostno vzgojo. Frenki je idealen sopotnik za aktivne ljudi, a njegova resnična potreba je ljubeč in odgovoren posvojitelj, ki mu bo nudil usmerjanje in ljubezen.

Če verjamete, da ste ta poseben človek, ki bo Frenkiju ponudil topel dom in ustrezno vodenje, smo vam na voljo za več informacij o posvojitvi ali odgovori na morebitna vprašanja.

Postopek vas bo vodil čez vprašalnik, ki ga morate izpolniti pred obiskom zavetišča. Nato boste izbrali želeni termin obiska, ki ga bodo oskrbniki potrdili ali predlagali drugačen termin.

Deli mojo zgodbo s prijatelji

Lahko mi pomagaš najti nov dom tako, da deliš mojo povezavo s svojimi prijatelji

Tudi mi iščemo dom

Dida
Poskusna oddaja
Dida
mladič
Candy
Poskusna oddaja
Candy
odrasel
Chloe
Poskusna oddaja
Chloe
mladič

Te zanimajo tudi druge živali, ki jih oddajo lastniki?

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Ne moreš posvojiti, a vseeno želiš pomagati?

Lahko prispevaš finančno ali materialno donacijo, ali pa podariš svoj čas, voljo in srce.
Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste