Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti
Pes Frodo
Slika 1 - Pes Frodo

Frodo

24010072
Sprejem
2. marec 2024
Spol
Samec
Starost
3 leta
Žival je celovito oskrbljena

O živali

O Frodu

Frodo je zelo energičen in intenziven pes, ki v zavetišču doživlja veliko stresa, kar je verjetno vzrok za njegovo hiperaktivnost. Frodo se rad igra in je zelo ješč. Je reaktiven na druge pse ter bi preganjal mačke in divjad. Uči se pravil lepega obnašanja, vendar se še vedno spozabi in skače po ljudeh, vleče na povodcu in laja, ko se razburi.

Osebnost

Frodo je pes poln energije, ki potrebuje jasno določene meje in dosledno vzgojo. Ne mara vseh posegov vanj in to tudi pokaže, a uživa v človeški pozornosti in pohvali. Ko se uspe umiriti, uživa v čohanju in bližini ljudi. Frodo je sobno čist in ne uničuje stvari, kar je velik plus za novega lastnika.

Zahteve

Frodo išče lastnika, ki bo sposoben fizično in psihično obvladati njegovo intenzivno naravo. Potrebuje vodnika, ki mu bo postavil jasne meje in ga dosledno vzgajal. Idealen lastnik bo imel izkušnje z energičnimi psi in bo razumel pomembnost pravilne socializacije in treninga. Frodo potrebuje veliko telesne in mentalne aktivnosti, zato bo najbolj srečen v aktivni družini ali pri posamezniku, ki uživa v dolgotrajnih sprehodih, igrah in drugih oblikah gibanja.

Zdravstveno Stanje

Frodo je zdrav in redno cepljen. Njegova energičnost pomeni, da potrebuje redno gibanje in mentalne izzive, da ostane uravnotežen in zadovoljen pes. Pomembno je, da novi lastnik poskrbi za njegovo fizično in mentalno dobrobit.

Posvojitev

Če menite, da ste prava oseba, ki bo Frodu nudila ljubeč dom in mu pomagala postati bolj uravnotežen pes, vas vabimo, da nas kontaktirate za več informacij ali obisk, kjer boste lahko spoznali tega energičnega psa v živo. Frodo že nestrpno pričakuje, da spozna svojega novega vodnika, ki ga bo vodil s trdno, a ljubečo roko.

Datum rojstva: 15. 1. 2021

Postopek vas bo vodil čez vprašalnik, ki ga morate izpolniti pred obiskom zavetišča. Nato boste izbrali želeni termin obiska, ki ga bodo oskrbniki potrdili ali predlagali drugačen termin.

Deli mojo zgodbo s prijatelji

Lahko mi pomagaš najti nov dom tako, da deliš mojo povezavo s svojimi prijatelji

Tudi mi iščemo dom

Te zanimajo tudi druge živali, ki jih oddajo lastniki?

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Ne moreš posvojiti, a vseeno želiš pomagati?

Lahko prispevaš finančno ali materialno donacijo, ali pa podariš svoj čas, voljo in srce.
Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste