Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti
Pes Herkul
Slika 1 - Pes Herkul

Herkul

23010365
Sprejem
15. november 2023
Spol
Samec
Starost
1 leto
Velikost
Večje rasti
Žival je celovito oskrbljena

O živali

O Herkulu

Herkul je prijazen in vodljiv pes, ki s svojo nežno naravo išče ljubeč dom. Kljub svoji impresivni velikosti je zelo ljubeč in uživa v crkljanju s svojimi ljudmi. Ima pasemske značilnosti kangala, kar pomeni, da bo potreben ustrezne vzgoje in socializacije, da bo postal uravnovešen in dobro prilagojen član vaše družine.

Osebnost

Herkul je izjemno družaben in ljubezniv pes. Rad je v družbi ljudi in obožuje crkljanje. Zaradi svoje mladosti še vedno potrebuje dosledno vzgojo in nadaljnjo socializacijo, da se bo lahko razvijal v samozavestnega in stabilnega psa. Njegova vodljivost pomeni, da se hitro uči in se bo z veseljem prilagajal novim situacijam in pravilom.

Zdravstveno Stanje

Herkul je alergičen na kar nekaj vrst hrane in na pršice, zato bo potreboval posebno prehrano in okolje, ki bo zmanjšalo izpostavljenost alergenom. Novi lastnik bo moral biti pripravljen na skrbno izbiro prehrane in redno čiščenje, da se zagotovi njegovo zdravje in dobro počutje.

Zahteve

Herkul išče dom, kjer mu bodo nudili ustrezne pogoje bivanja, primerno prehrano in veliko ljubezni. Idealno bi bilo, če bi imel dovolj prostora za gibanje, saj je velik in aktiven pes. Družina ali posameznik, ki ga bo posvojil, mora biti pripravljena na nadaljnje šolanje in socializacijo, da bo Herkul lahko dosegel svoj polni potencial.

Posvojitev

Če menite, da je Herkul pravi pes za vašo družino in ste pripravljeni poskrbeti za njegove posebne potrebe, vas vabimo, da nas kontaktirate za več informacij ali obisk, kjer boste lahko spoznali tega čudovitega psa v živo. Herkul že nestrpno pričakuje, da spozna svoje nove ljubljene!

Datum rojstva: 11. 3. 2023

Postopek vas bo vodil čez vprašalnik, ki ga morate izpolniti pred obiskom zavetišča. Nato boste izbrali želeni termin obiska, ki ga bodo oskrbniki potrdili ali predlagali drugačen termin.

Deli mojo zgodbo s prijatelji

Lahko mi pomagaš najti nov dom tako, da deliš mojo povezavo s svojimi prijatelji

Tudi mi iščemo dom

Te zanimajo tudi druge živali, ki jih oddajo lastniki?

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Ne moreš posvojiti, a vseeno želiš pomagati?

Lahko prispevaš finančno ali materialno donacijo, ali pa podariš svoj čas, voljo in srce.
Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste