Zavetisce ljubljana logo
Nekateri potrebujemo
nekaj več pozornosti
Js bi šou domou

Posebna kampanja za posvojitev psov s posebnostmi

V Zavetišču Ljubljana, kjer se že več kot dve desetletji trudimo najti nove, ljubeče domove zapuščenim živalim, z veseljem najavljamo nov program pomoči bodočim posvojiteljem. Ta program je posebej zasnovan za pse, ki zaradi svoje težke preteklosti veljajo za »posebne« in običajno težje najdejo nov dom.

Ti psi so pogosto spregledani, saj njihova posvojitev zahteva več angažiranosti in razumevanja s strani bodočih lastnikov. S kampanjo “JS BI ŠOU DOMOU! HOU HOUUU!” želimo osvetliti njihove zgodbe in spodbuditi posvojitve s poudarkom na individualnem pristopu ter dodatni podpori.

Kaj prinaša naš novi program?

1. Individualno uvajanje: Bodoči lastniki bodo imeli priložnost spoznati svojega novega kosmatega prijatelja pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev Kinološkega društva Ljubljana, ki bodo posvojitelje podučili o posebnih potrebah izbranega psa.

2. Pomoč pri namestitvi psa v novem domu: Naša ekipa skupaj z inštruktorji bo spremljala prihod psa v novi dom, nudila podporo pri prvih korakih sobivanja in pomagala zagotoviti gladko prehodno obdobje.

3. Strokovna podpora po posvojitvi: Tudi po uspešni posvojitvi ne bomo pustili naših posvojiteljev samih. Inštruktorji bodo ostali v stiku in nudili individualne ure ter podporo po posvojitvi, zagotavljajoč, da se pes in njegova nova družina dobro ujameta.

V tem trenutku imamo v Zavetišču Ljubljana večje število psov, ki so iz različnih razlogov označeni kot »posebni«. Vsi pa si enako želijo reči: “JS BI ŠOU DOMOU! HOU HOUUU!”

Vabimo vas, da obiščete Zavetišče Ljubljana in morda v svoj dom in srce sprejmete enega izmed naših posebnih prijateljev. Skupaj lahko ustvarimo novo srečno zgodbo in dokazujemo, da preteklost ne sme zaznamovati življenja teh čudovitih bitij.

Za več informacij o posvojitvi ali sodelovanju v naši kampanji nas kontaktirajte na mailto:info@zavetisce-ljubljana.si

Zavetišče Ljubljana - Ker vsaka žival zasluži dom, kjer bo ljubljena. 🐾

Živali, ki so del projekta

10
Frenki
Poskusna oddaja
Frenki
mladmešanec

Dogajanje v zavetišču, nasveti in aktualne novice v tvojem e-poštnem predalu

Prijavi se na spletne novice in prejmi informacijo med prvimi

Naši sponzorji in donatorji
Royal CaninOpelData labVeterinarska postaja
Mimovrste